BAŞKAN ELÇİN, GETİR MARKET ARTVİN ŞUBESİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Genel 19/11/2021 15:49

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, ortalama 10 dakikalık teslimat hızıyla sanal market olarak hizmet verecek olan Getir Market Artvin şubesinin açılışına katıldı.

Genç girişimci Ercan Özkan tarafından hizmete açılan Getir Market Artvin Şubesi,  geniş ürün yelpazesiyle 2 bin 300 farklı ürünü 10 ile 15 dakika içerisinde kullanıcılarına ulaştırıyor. Haftanın her günü sabah 9.00’dan gece 00.00’a kadar hizmet veren Getir’e vatandaşlar akıllı telefonlarına ücretsiz olarak indirdikleri uygulamayla erişerek alışveriş yapmaya başlayabilirler.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Elçin, “Sanal market olarak faaliyet gösteriyorsunuz. Mobil uygulama ve internet üzerinden aldığınız siparişleri, 10 dakika içerisinde vatandaşlara teslim ediyorsunuz. İşletmenin size ve Artvin’e Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Böyle bir girişimde bulunmanızdan ve cesaretinizden ötürü tebrik ediyorum.” dedi.

Açılışta; Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, İYİ Parti İl Başkanı Kemalattin Akgök, MHP İl Başkanı Serdar Kılınç, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf İnce, Artvin Şoförler Odası Başkanı Şeref Öngüner, STK temsilcileri ve genç girişimci Ercan Özkan’ın yakınları yer aldı.